HET MOLENTJE WAALWIJK

HET MOLENTJE WAALWIJK De beste snacks van Waalwijk

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 821 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Molentje Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:49 Super eten en snelle bezorging. Aardige deere ook!
21 mei 2022 om 22:31 Snel, goed en smakelijk!
21 mei 2022 om 20:15 precies op afgesproken tijd bezorgd. super lekker. van mij aanrader!
21 mei 2022 om 19:22 Eten was prima.een absolute aanrader en zeker voor herhaling vatbaar
8 mei 2022 om 20:03 Mocht je nog twijfelen over de keuze van een lekkere maaltijd: Kies voor het Molentje. Ruime keuze, vlot besteld en snel bezorgd. Zeker niet te vergeten: De kwaliteit was prima. We hebben heerlijk gegeten.
7 mei 2022 om 20:53 prima verzorgd eten,met een glimlach gebracht
7 mei 2022 om 20:36 ruim voor de gewenste bezorgtijd besteld. keurig netjes op tijd bezorgd. vriendelijke bezorgster. erg smakelijke halve haan menu met aardappelschijfjes. weer super tevreden. aanrader van mij. bestel snel opnieuw.
5 mei 2022 om 23:30 Altyd optijd en keisha is de beste bezorger
28 apr 2022 om 22:53 Bestelling zsm duurt minimaal een uur. Op tijd bestellen (bv smiddags al) en een tijdslot kiezen heeft helaas ook niet veel zin. Neem de tijd die er staat + 10 tot 15 min extra in weekend/feestdagen en vakanties. Eten en service is ewel altijd goed.
27 apr 2022 om 20:40 Na meer dan 1,5 uur komt bestelling. Is niet wat ik verwachtte. Schuld wordt bij klant gelegd. Terwijl het gewoon niet duidelijk was bij bestellen dat ik ook nog een opmerking moest toevoegen. Geen eten dus en geld kwijt. Waardeloos!
25 apr 2022 om 19:50 Had om 17:44 besteld en het eten kwam pas om 19:15. Dit is de eerste keer en ook mee de laatste keer dat ik hier bestel ander half uur op je eten wachten dan vergaat je honger wel ja. Zolang heb ik nog nooit op ons eten hoeven te wachten. Triets dit
18 apr 2022 om 20:57 Eten was warm, optijd gebracht