HET MOLENTJE WAALWIJK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1162 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Het Molentje Waalwijk. Meer weten? Ontdek meer

4 apr 2024 om 15:27 Beetje Onvriendelijk, 'Waarom bestellen we via app.' Misschien om te betalen.
1 apr 2024 om 20:27 Lekker gegeten alleen was het niet heel warm meer. Waarschijnlijk door de drukte ivm pasen. We bestellen er vaker en dan is het altijd warm en lekker.
29 mrt 2024 om 20:17 Eten erg lekker maar de wacht tijd vreselijk lang. Al een keer gebeld toen waren ze onderweg en toen duurde het nog een half uur terwijl het 10 min weg is. 2 uur gewacht op het eten.
29 mrt 2024 om 14:45 Het eten was grotendeels prima, echter vroeg ik specifiek om de saus over mijn friet heen voor de friet speciaal, en is dit verzoek genegeerd. Bezorging duurde 50 minuten ipv 30, en de bezorger belde al voor de tweede keer aan voor ik overeind was
27 mrt 2024 om 20:02 Heerlijk eten en goede service
27 mrt 2024 om 18:27 Lekker eten,helaas voor de derde x alles koud!! Jammer….
24 mrt 2024 om 21:50 Het was er veel sneller dan verwacht. Alles was warm en lekker! Top dus
15 mrt 2024 om 22:48 Snelle bezorging en heerlijke frietjes. Altijd een aanrader t molentje
1 mrt 2024 om 21:47 Duurde lang voordat de bestelling erwas. En het eten was koud. Helaas de 2de keer in korte tijd.
1 mrt 2024 om 20:33 Het was lekker
1 mrt 2024 om 19:33 Leek wel zondag. 2 uur wachten is lang. Gelukkig wel als altijd super smakelijk en heet/warm. Beste frituur in de regio alleen bizar hoe lang het duurde. ( pech voor ons dit x gun jullie alle drukte en omzet maar de volgende x kom ik het wel afhalen
25 feb 2024 om 20:22 Top!